Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában


frankfurti leves

Frankfurti leves

Hozzávalók:

virsli
kelkáposzta (vagy kelbimbó)
ételízesítő vagy leveskocka
tejföl
vöröshagyma
olaj
liszt

őrölt kömény
tejföl

Elkészítés:


A kb. kétujjnyi csíkokra összevágott kelkáposztát feltesszük főni,
levébe rakunk kicsi sót és egy leveskockát.
Amíg fő a felkarikázott virslik mindkét oldalát
olajon megpirítjuk és ezt is beletesszük a levesbe.
Abban az olajban, amiben a virsli sült fűszeres rántást
készítünk reszelt hagymával és köménnyel.A rántással 10 percig forraljuk.
Legvégül jó sok tejfölt teszünk bele.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 33
Heti: 69
Havi: 147
Össz.: 39 342

Látogatottság növelés
Oldal: Frankfurti leves
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »