Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában

Rakott csirkemell gazdagon


Hozzávalók:


8 szelet csirkemell klopfolás nélkül
2-3 közepes nagyságú vöröshagyma felkarikázva
só, bors, pirospaprika, mustár — ízlés szerint
1 gombakonzerv (szeletelt) vagy kb. 40 dkg gomba szeletelve, oliva olajon dinsztelve
2-4 darab paradicsom szeletelve
15-20 dkg sajt
3 dl tejszín
2 evk liszt

Elkészítés:


Egy közepes nagyságú tálat kikenünk, vöröshagyma karikákkal megszórjuk. A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, sorban egymás mellé a tálba fektetjük. Megszórjuk pirospaprikával és vékonyan megkenjük mustárral a tetejüket. Paradicsomszeleteket teszünk a húsokra, majd a gombaszeletekkel beborítjuk az egészet. Alufóliával letakarjuk és jól átsütjük (kb. 45 perc), majd sajtot rakunk a hússzeletekre (lehet egészben sajtszeletet, de akár reszelt sajtot is), végül a 2 evőkanál liszttel elkevert 3 dl tejszínt az egészre ráöntjük és készre sütjük (további kb. 15-20 perc). Vegyes köretet ajánlanék hozzá (rizs és sült burgonya), de bármivel nagyon finom.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 33
Heti: 63
Havi: 141
Össz.: 39 336

Látogatottság növelés
Oldal: Rakott csirkemell gazdagon
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »