Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában

brassoi

Brassói aprópecsenye


Hozzávalók:


40 dkg hús felkockázva
1 fej vöröshagyma
2-4 gerezd fokhagyma

bors
2-3 teáskanál őrölt pirospaprika
burgonya felkockázva 5-6 db

Elkészítés:


Az apróra vágott vöröshagymát olajon megfonnyasztjuk,beletesszük a húst,ami levet fog engedni.Zsírjára sütjük.(amíg el nem fő a saját leve)Ezután fűszerezzük és felöntjük vízzel h. újnyira ellepje. Fedő rá. 20 perc után fedő le és ritka kevergetés mellett,ismét zsírjára sütjük.Ennyi idő alatt puhára kellet főnie.Tűz lekapcs.Rátesszük az apróra vágott fokhagymát,összekeverjük.Közben a kockára vágott burgonyát olajban aranysárgára sütjük enyhén megsózzuk.A végén az egészet összekeverjük.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 33
Heti: 68
Havi: 146
Össz.: 39 341

Látogatottság növelés
Oldal: Brassói aprópecsenye
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »