Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában

pulykargau

Tárkonyos pulykaragu leves

Hozzávalók:
40 dkg f.pulyka felsőcomb (de készíthetjük cs.combból,cs.mellből is),
1 kis fej v.hagyma,
20 dkg vegyes zöldség,
2 dkg zeller,
10 dkg zöldborsó,
10 dkg gomba,(lehet konzerv z.borsó és gomba is),
5 dkg liszt,
2 dl tejszín,
1 db citrom,
tárkony ízlés szerint.

Elkészítés:
A húst lebőrözzük,kicsontozzuk,kockákra vágjuk.Ap apróra vágott
v.hagymát olajon megpároljuk,majd a húst rárakjuk.Ezután a kockákra
vágott zöldségek,majd a borsó és a gomba következik.Felengedjük húslével
(kockából is készíthető),tejszín habarással besűrítjük.Apróra vágott
z.petrezselymet,finomra vágott tárkonyt (vagy szárított tárkonyt) adunk hozzá,
majd kevés tárkonyecetet vagy citromlét,pici sót. Ha konzerv z.borsót
és konzerv gombát használunk,akkor adjuk a leveshez ha a hús és a többi
zöldség már majdnem készre főtt.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 33
Heti: 78
Havi: 156
Össz.: 39 351

Látogatottság növelés
Oldal: Tárkonyos pulykaragu leves
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »