Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában

gyümileves

Pudingos gyümölcsleves


Hozzávalók:

1 db ananászkonzerv (darabolt )
1db barackbefőtt
1 db meggybefőtt
1 cs vanillia pudingpor
citromlé
fahéj
szegfűszeg
vanilliáscukor
szerecsendió
kb. 1/2 l tej

Elkészítés:

Az összes gyümölcsöt levével együtt beleöntjük egy lábosba.
(A barackot kisebb kockára vágjuk ).
Teszünk hozzá szegfűszeget, fahéjat / ez lehet egész,
illetve őrölt is ízlés szerint /,
kevés citromlevet és forrástól számított kb. 5 percig főzzük.
Addig a pudingport kikeverjük egy kis tejjel illetve a vanilliás
cukorral és a levesbe öntjük. Tejjel hígítjuk és a legvégén
beleteszünk egy csippetnyi őrőlt szerecsendiót. Hűtve tejszínhabbal,
illetve vanilliafagyival az igazi.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 33
Heti: 59
Havi: 137
Össz.: 39 332

Látogatottság növelés
Oldal: Pudingos gyümölcsleves
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »