Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában

puszta

Pusztapörkölt


Hozzávalók:


40 dkg marhahús
15 dkg vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
60 dkg burgonya
2-2 paradicsom és paprika
köménymag
pirospaprika
só,
olaj.

Elkészítés:


A hagymát olajon pirítsd meg, add hozzá a fokhagymát és a köménymagot, szórd meg pirospaprikával, és tedd bele a kockára vágott húst.
Sózd meg, fedő alatt párold félig puhára.
Ekkor tedd bele a paprikát, a paradicsomot és a felkockázott burgonyát.
Párold tovább, amíg a hús puha nem lesz.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 40
Heti: 51
Havi: 49
Össz.: 38 461

Látogatottság növelés
Oldal: Pusztapörkölt
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »