Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában

csmáj

Baconba göngyölt csirkemájak


Hozzávalók:

20 dkg csirkemáj szív nélkül,

8-10 dkg bacon,majoranna,

őrölt bors

Elkészítés:


A megmosott csirkemájat majorannában és egy kis őrölt borsan megforgatjuk, majd darabonként egy-egy szelet baconba csomagoljuk és egy tepsiben szorosan egymás mellé pakoljuk. Sózni nem kell, a bacon miatt. Előmelegített sütőben először lefedve, majd fedő nélkül aranybarnára sütjük.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 40
Heti: 48
Havi: 46
Össz.: 38 458

Látogatottság növelés
Oldal: Baconba göngyölt csirkemájak
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »