Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában

gombaleves

Gombaleves magyarosan

Hozzávalók:

25dkg csiperkegomba
1 kicsi vöröshagyma
4dkg zsir

2ek liszt
pirospaprika
fél csokor petrezselyem
1dl tejföl
1 tojásból csipetke

Elkészítés:

A gombát tisztitsd meg, szeleteld fel.
A zsiradékon fonnyaszd meg a nagyon apróra vágott hagymát,
add hozzá a gombát, csipetnyi sót, és időnként meg-megkeverve saját
levében párold addig, mig zsirjára sül. Szórd meg liszttel,
piritsd világosra. A tűzről lehúzva hintsd meg pirospaprikával,
és öntsd fel 1l vizzel. Addig főzd, mig a gomba megpuhul.
Szaggass bele egy tojásból csipetkét, s ha elkészült, a tejfölt,
és az apróra vágott petrezselymet is add hozzá. Azon melegében kináld.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 33
Heti: 76
Havi: 154
Össz.: 39 349

Látogatottság növelés
Oldal: Gombaleves magyarosan
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »