Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában

pásztortarhonya

Pásztortarhonya


Hozzávalók:


1/2 kg tarhonya,
60 dkg comb,
1 nagy fej vöröshagyma,
étolaj,
só,
őrölt bors,
ételízesítő,
paradicsomlé,
1 evőkanál őrölt pirospaprika,
5 db közepes krumpli.

Elkészítés:


Puhára főzöm a tarhonyát.
Közben elkészítem az apró kockára vágott húsból a pörköltet.
A krumplit apró kis kockákra vágom és külön egy kis fazékban puhára főzöm.
A kész tarhonyába belekeverem a kész pörköltet, végül a leszűrt főtt krumplit.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 33
Heti: 73
Havi: 151
Össz.: 39 346

Látogatottság növelés
Oldal: Pásztortarhonya
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »