Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában

Banánkrémleves


Hozzávalók:

4 db banán,
2 dl tejszín,
6 dl tej,
1 gyümölcsjoghurt,
cukor,
1 db citrom leve és lereszelt héja,
fahéj,
vegyes idénygyümölcs,

Elkészítés:

A banánokat a cukorral és a citromlével összeturmixoljuk,
majd felöntjük a tejjel és a tejszínnel.
Hozzáadjuk a joghurtot, a cukrot (ízlés szerint),
a fahéjat és a tisztított, darabolt gyümölcsöket. Hűtőben jól lehűtjük.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 33
Heti: 70
Havi: 148
Össz.: 39 343

Látogatottság növelés
Oldal: Banánkrémleves
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »