Gasztronómia

Receptek,tippek,trükkök a konyhában


Tejszínes csirkemáj


Hozzávalók:


-Fél kg csirkemáj+sziv
-3fej vöröshagyma
-3reszelt fokhagyma
-csipet majoranna
-1evökanál mustár
-Babérlevél
-bors
Habaráshoz:
-2dl főzőtejszin
-1evőkanál liszt
-1mokkáskanál pirospaprika
-1kiskanál ételizesitő


Elkészítés:


Csirkemájat apro kockákra vágom és a szivet is.Vöröshagymát karikára vágom,és 3 evökanál olajjal megdinsztelem.Tűzről lehuzott edénybe helyezem a csirkemájat...és visza a tűzre párolni,mikor már nem véres rakok rá egy csipet majorannát,mustárt,babérlevelet izlés szerint,reszelt fokhagymát,és borsot...összekeverem,és lassú tűzön fözöm.Kis tálba elkészitem a habarást.2dl tejszin,1evökanál liszt,mokkáskanál pirospaprika,1kiskanál ételizesitö és jol összekeverem,mikor ez kész ráöntöm a májra,és elsö rottyanásig fözöm,csötésztával tálalom!




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 40
Heti: 49
Havi: 47
Össz.: 38 459

Látogatottság növelés
Oldal: Tejszines csirkemáj
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - gastronomiakk.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »